Informatie

Via deze site kunt u zich inschrijven voor de GO-Classic. U heeft de keuze uit 3 pakketten, die voor elke afstand die u rijdt gelijk zijn. De inschrijving is geopend vanaf de eerste week vanaf zaterdag 1 april 2017.

 

Standaardpakket

 

Het standaardpakket kost € 12,–.  Voor dit bedrag krijgt u gedurende de tocht eten en drinken op de ravitailleringsposten.

 

Luxepakket

 

Het luxepakket kost € 15,–. Voor drie euro meer dan het standaardpakket serveren wij voor u na afloop een heerlijke pastamaaltijd.

 

VIP-arrangement

 

De echte liefhebbers kunnen ook kiezen voor het VIP-arrangement. Zij starten de tocht dan samen met Leontien van Moorsel en beginnen de dag met een ontbijt bij de startlocatie. Leontien zal tijdens het ontbijt aanwezig zijn en uitleg over de route geven. Het VIP-arrangement biedt nog veel meer voordelen. Zie daarvoor de rubriek “FACILITEITEN”, waar u een uitgebreide beschrijving vindt. De kosten bedragen per persoon € 150,–. Ook bedrijven kunnen voor dit arrangement inschrijven.

 

Leden van de NTFU krijgen  op elk pakket een korting op het inschrijfbedrag van € 3,–.

 

De inschrijving is geopend vanaf 1 april 2017 en loopt tot en met woensdag 6 september. Klik HIER om u direct in te schrijven voor de GO-Classic van 2017.

 

Deelnemerslijst

 

Na de inschrijving wordt elke deelnemer geregistreerd. Dat gebeurt via de Nederlandse ToerfietsUnie (NTFU). De namen van de deelnemers verschijnen binnen een week op de deelnemerspagina.

 

Inschrijven en Scan en Go

 

Door in te schrijven, verklaart u dat u zich akkoord met de algemene voorwaarden van de GO-Classic. De tekst van deze algemene voorwaarden vindt u HIER. Na inschrijving ontvangt iedereen per e-mail een inschrijfbevestiging. Deze bevestiging is meteen ook het inschrijfbewijs.

 

Het inschrijfbewijs moet worden uitgeprint en bevat een barcode. Bij de starttafels wordt het bewijs gescand. De GO-Classic maakt daarbij gebruik van Scan en Go van de NTFU. NTFU-leden kunnen trouwens ook hun ledenpas laten scannen. Het programma herkent de gegevens en registreert dat de deelnemer is ingeschreven voor de GO-Classic. Om direct in te schrijven klik HIER.

 

De GO-Classic heeft ervoor gekozen de betaling te laten verlopen met behulp van Ideal. Dat gaat snel en veilig.

 

Daginschrijving

 

U kunt er ook voor kiezen op de dag van de GO-Classic zelf in te schrijven. Daginschrijving kost altijd € 15,–, maar ook hier krijgen NTFU-leden € 3,– korting. Bij de inschrijftafels liggen inschrijfformulieren die u dient in te vullen en daarna kunt afgeven voor registratie. U kunt het daginschrijfformulier ook vooraf invullen. Download het formulier HIER en print het uit.