GO-Classic wielerkleding

Wielerkleding

 

36 Cycling, kledingsponsor van de Nederlandse wielerploeg Roompot Orange Cycling Team, heeft voor de GO-Classic 2017 een regenjack ontworpen.  Dit jack is erg licht van gewicht, waterdicht en ideaal om mee te nemen als het weer niet erg voorspelbaar is. De elastische manchetten en zoom zorgen ervoor dat het jack erg goed aansluit op je lichaam. Op de voorzijde zit een volledige ritssluiting. Het jack is voorzien van het reflecterend logo van de GO-Classic op de voorzijde en reflecterende strepen op zowel de mouwen als de achterzijde. Logo en strepen zorgen ervoor dat je beter gezien wordt in donkere omstandigheden.

 

Het regenjack kost € 32,50. Bestellen kan rechtstreeks in de webshop van 36Cycling. Je krijgt het jack dan op het aangegeven adres toegestuurd. Je betaalt een bedrag van € 4,95 voor verzendkosten. De jacks zullen in de tweede helft van augustus worden geleverd. Klik HIER om je bestelling te plaatsen. Zorg wel dat je de juiste maat bestelt aan de hand van de Maattabel regenjack. Let op: de maten van het regenjack gelden zowel voor de dames- als voor de herenuitvoering!

 

Voor de edities van de GO-Classic in 2013, 2014, 2015 en 2016 heeft 36Cycling een wielershirt, een bibshort en een windstopper ontworpen. Deze kledingstukken kunnen ook nog worden besteld. Ben je geïnteresseerd in een van deze kledingstukken, stuur dan een mail naar info@go-classic.nl en wij informeren je over de mogelijkheden en de prijzen.