Faciliteiten

Start- en finishplaats: Diekhuusplein, Middelharnis.

 

De GO-Classic start bij het Diekhuusplein, aan het Beneden Zandpad 7 in Middelharnis. Hier finisht u ook. Over het Beneden Zandpad staat een grote start- en finishboog en langs de weg vind je reclameborden, vlaggen en ander promotiemateriaal van de sponsors.

 

Parkeren

 

Het Diekhuusplein en de omgeving van het Edudeltacollege zullen voor autoverkeer afgesloten zijn. Op korte afstand zijn echter voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. De parkeerplaatsen zullen bij het binnenrijden van Middelharnis worden aangegeven. Verkeersregelaars zullen zo nodig voor begeleiding zorgen. Volgt u de aanwijzingen voor het parkeren op! Vanaf de parkeerplaatsen is het maar enkele minuten fietsen naar de start- en finishlocatie.

De parkeerplaatsen liggen deels in en deels rond Middelharnis. Zie daarvoor het overzichtskaartje hieronder. De parkeerplaatsen zijn genummerd: P1 (Koningin Julianaweg 45 Middelharnis, bij het gemeentehuis), P2 (Rottenburgseweg 25 Middelharnis, bij de Rabobank) en P3 (Korendreef 15 Middelharnis, bij Tieleman Keukens).

Parkeren 

 

Inschrijven: Edudeltacollege

 

Vlakbij de startlocatie staat het gebouw van het Edudeltacollege, waar u zich dient te melden voor het inschrijven of voor de registratie van het uitgeprinte inschrijfbewijs. Het adres van het Edudeltacollege is Schoolstraat 11, 3241 CT Middelharnis.

In het gebouw van het Edudeltacollege zijn verschillende faciliteiten aanwezig, zoals toiletten en douche- en kleedruimten. Op het plein bij het college kun je je fiets stallen. Voordat je vertrekt, kun je in de aula gratis koffie krijgen. Je kunt zo goed voorbereid in de pedalen klikken.

 

Diekhuusplein: evenemententerrein

 

Het Diekhuusplein wordt voor de GO-Classic omgetoverd tot een evenemententerrein. Hier staan verschillende kramen, waar van alles om de inwendige mens te versterken, te verkrijgen zal zijn. Op het plein wordt een gezellig terras ingericht. Na afloop kunnen deelnemers die zich daarvoor hebben aangemeld hier ook hun pastamaaltijd krijgen. Op het terrein kunt onder meer de fietskleding van de GO-Classic kunnen kopen of bestellen en u vindt er de plek van de organisatie.

 

Bewaakte fietsenstalling

 

Naast het Diekhuusplein vind je een bewaakte fietsenstalling. Na de finish kun je hier jouw kostbare fiets met een gerust hart stallen.  Je geeft je fiets af, je krijgt een ontvangstlabel en wij zorgen dat niemand jouw fiets kan meenemen. Wil je weer naar huis – uiteraard na een bezoek aan het gezellige Diekhuusplein – dan krijg je na inlevering van het label je fiets weer terug. 

 

Ravitaillering

 

Er zijn verschillende ravitailleringsposten ingericht. Voor de korte route van 70 kilometer is er een pauzepost, voor de route van 115 kilometer drie en voor de langste route,  van 150 kilometer, kun je op vier plaatsen onderweg even uitrusten. Deelnemers krijgen hier versnaperingen en sportdrank. Eventueel kunnen hier kleine technische reparaties worden uitgevoerd. Bij de posten staan ook afvalcontainers en toiletten.

 

Pech onderweg

 

Het kan natuurlijk altijd gebeuren en meestal komt het op een ongelegen moment: een lekke band of een ander technisch mankement aan jouw fiets. Kun je niet verder, dan kun je het noodnummer bellen (0647 -65 34 89) en word je met je fiets naar het Diekhuusplein gebracht of, als je dat wilt, naar pauzepost 2. Het noodnummer vind je op je polsband dat je bij de start uitgereikt krijgt.

 

Reglement en Gedragscode Toerfietsen

 

Deelnemers dienen zich te houden aan het reglement dat op de GO-Classic van toepassing is. Bovendien hanteert de organisatie van de GO-Classic de Gedragscode Toerfietsen.  Klik HIER voor de algemene voorwaarden en de Gedragscode Toerfietsen. Door in te schrijven heeft elke deelnemer deze voorwaarden en de Gedragscode geaccepteerd. Deelnemers dienen zich tijdens de GO-Classic gewoon aan de geldende verkeersregels te houden.

 

Veiligheid onderweg

 

Op de gevaarlijkste punten van de routes staan verkeersregelaars. Hun aanwijzingen moeten te allen tijde worden opgevolgd. Op de route zijn motoren aanwezig en een medisch team van het Rode Kruis om zo nodig hulp te bieden. Bij elke ravitailleringspost zijn ook EHBO’ers op wie een beroep kan worden gedaan.

 

VIP-arrangement

 

Bedrijven die een team willen laten meefietsen, kunnen gebruik maken van een speciaal arrangement, het VIP-arrangement.
Daardoor wordt de GO-Classic een onvergetelijk bedrijfsuitstapje. Een VIP-arrangement bestaat uit:

 

  • Deelname aan het ontbijt in de speciaal ingerichte VIP-ruimte, met ontvangst door Leontien Zijlaard-van Moorsel. Leontien bespreekt het parcours;
  • Gezamenlijke start samen met Leontien, rond 09.15 uur;
  • Pastamaaltijd na afloop;
  • Drie consumptiemunten, te besteden op het wielerplein;
  • Uniek kledingstuk van de GO-Classic 2017

 

Het VIP-arrangement staat ook open voor individuele deelnemers. Het aantal plaatsen is echter beperkt. Daarom raden wij geïnteresseerden aan zich vroegtijdig in te schrijven. Deelname aan het VIP-arrangement kost per persoon € 150,–.

 

Overnachten op recreatiepark De Klepperstee

 

Deelnemers voor wie Goeree-Overflakkee niet vlakbij ligt, kunnen bij Recreatiepark De Klepperstee een speciaal overnachtingsarrangement boeken. Als deelnemer van de GO-Classic krijgt u 20% korting op kampeer- en camperplaatsen in het weekend van 9 tot en met 11 september! Van het recreatiepark is het ongeveer twintig minuten rijden naar de startplaats in Middelharnis.

Recreatiepark De Klepperstee ligt aan de rand van de familiebadplaats Ouddorp aan Zee en ligt op 600 meter van het Noordzeestrand. Het park biedt veel diverse kampeerplaatsen, vakantiehuisjes, camperplaatsen en een bungalowpark. Kijk voor meer informatie op de website van De Klepperstee.

foto klepperstee

 

Wielerkleding GO-Classic 2017

 

36Cycling heeft voor de GO-Classic 2017 weer een uniek kledingstuk ontwerpen, een transparant regenjack. KLIK HIER voor meer informatie.

Faciliteiten

Start- en finishplaats: Diekhuusplein, Middelharnis.   De GO-Classic start bij het Diekhuusplein, aan het Beneden Zandpad 7 in Middelharnis. Hier finisht u ook. Over […]

ken je materiaal
& de route


Bekijk de routes